2014. január 6., hétfő

Figyelem!

FIGYELEM!

Szóval... Nem, sajnos nem új fejezettel jöttem, de szerintem ennek is örülni fogtok. Nagyon örülök neki, hogy ekkora érdeklődéssel fordultok a történetemhez - komolyan, srácok, ti vagytok a legjobbak, ezért egy olyan dologgal jöttem, ami remélem, hogy egy köszönetnek is tekinthető.:D 
Lesz egy extra fejezet - nem biztos, hogy beleszámítom a történetbe, attól függ, hogyan viszonyultok a dologhoz. Kívánhattok egyet! Mindannyian, azok is, akik eddig nem írtak nekem, de olvastak csendesen. Lehet vicces, szomorú - bár azt kétlem, hogy kérnétek -, akár még erotikus is, a ti fantáziátokra bízom. :D A kívánságaitokból összeáll majd egy fejezet. Kommentárban várnám a válaszokat. 

12 megjegyzés:

  1. Legyen a végén drámai halál :3
    abbey voltam puszi Vöri :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. drámai halál.:DD mivel tudom, hogy milyen vagy, már ki is találtam.

      Törlés
  2. Jó lenne hallani Peggyről,fura hogy Steve nem kutatott a sorsa után.Talán Chealsea rá találhatna. Kíváncsian várom a folytatást:)
    Viktor.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kutatott, megkapta Furytól az aktákat még a Bosszúállók előtt, csak kivágták. Megtalálhatod You Tube-on.
      De lesz akkor Peggyről szó, rendben.:D

      Törlés
    2. Azt hiszem erről olvastam csak elfelejtettem:) Nálam Peggy az egyik kedvenc,nem tudom mért,talán mert Hayley Atwell már a Katedrálisban is tetszett mint Aliena. Peggy és Chealsea találkozása pedig biztos érdekes helyzet lenne:) Remélem nem gond hogy most én is fecsegek:D Viktor:)

      Törlés
    3. Miért lenne gond? Nekem ez csak öröm. Tudod, nagyon büszke vagyok magamra, hogy ilyen olvasóim vannak. Sokan nem mondhatják ezt el, csupa okos és értékes ember. És én is szeretem Hayley-t. :D

      Törlés
  3. Hoppá, ez igazán kedves tőled, egy kircsi ajándék :D Nos akkor megjöttem én! XD Tekintve, hogy még a megnyerése előtt képes voltam elkölteni az ötös lottó nyereményét - képzeletben -, azt hiszem ez se okozhat gondot ;)

    1. Neeee legyen drámai halál, kivéve, ha az az ellenfélre, szerelemre utal, mert akkor sajnos nem fogom elolvasni.
    1./2. Amennyiben mégis, bármilyen módon kinyiffantanád Steve-et, ezt kérlek jelezd előre a "szereplő halála" figyelmeztetéssel, vagy valamivel, mert rossz dolog, ha egy történet összetöri a szívemet, és utána két hétig egy betűt nem tudok írni emiatt. Volt már rá példa (regisztr. szükséges http://blflame.gportal.hu/gindex.php?pg=36008233&nid=6447971#commentList ). Bár az a sztori egy csöppet más helyzetet mutat és Steve is csak mellékszereplő benne, de a lényeg, hogy a megváltozott viselkedésétől - tehát meg se kellett haljon [Vaslapáttal csak a fejére, hogy meg ne sántuljon! Üsd csak tovább, míg észhez nem tér!!! XD] - készültem ki annyira, hogy kétszer húztam egy vonalat, de másodszor már nem léptem tovább és abbahagytam a történet olvasását. Meg is beszéltem ott az íróval a dolgot, aki elmondta, hogy így jobban jártam, majd röviden vázolta a végét, és maradtunk békében netbarátok, de a helyzeten nem változtat, hogy igen fájdalmasan érintett a dolog (ott leírtam, miért, itt nem untatnálak vele).

    Tehát, ha már leírtam, mit nem szeretnék, le is írhatom, hogy mit óhajtanék kívánni.... de őőőőő.
    Nem is tudom, mi többet kérhetnék, mint sok-sok Euphoria fejezetet... (Mert azt kérek ám, de sokat! Felőlem írhatod egész nagymama korodig, én mindig olvasni és véleményezni fogom! :D) Talán mélyebbre ható romantikázást, egy kis hancúrt? XD *jajj, de kis piszkos fantáziájú lettem az utóbbi időkben*

    Igen, azt hiszem, hogy én ilyesmit kívánok, de nem olyan félét, hogy jön a csókjelenet és hopp, már itt is a gyerek, a házasok pedig boldogan éltek, míg meg nem... MERT AKKOR LESOKKOLÓDOK! :)
    Legyen harc, szerelem, hevesség, lovagoljuk meg azt az érzelmi hullámot, szóval "Kennyed nekiii!"

    U.i.: Nekem kevésbé rossz(abb) hír, hogy bár telóról tudom olvasni a bejegyzéseket, kommentálni nem; az istennek se jelenik meg semmi a Profil kijelölésénél, csak egy fehér kocka, de az üres, és sehogy se tudok bele varázsolni semmit... szóval néha később tudok csak írni, habár kb. naponta jövök olvasni ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A probléma azzal van, hogy be kell jelentkezned mielőtt írsz nekem. Hasonló problémával küszködtem én is. Négy és fél óráig tanultam ma közgazdaságtant, a nevemet sem tudom jelenleg, de azt még így is megállapíthatom, hogy megértelek.:D Nem szeretem a fontos szereplők halálát - bár nem ígérem, hogy ebben a történetben nem lesz valami hasonló, fogalmam sincs -, és én ezt már lezsíroztam Abbeyvel. Ő az egyik legjobb barátnőm, és ma a suliban közöltem vele ördögi tervemet.:D

      Imádom az ilyen hosszú kommentárokat, mániám van velük, nem tudom, hogy miért.:D Sejtettem amúgy, hogy valami gáz van, mert nagyon gyorsan szoktál reagálni a kiírásaimra. A fejezetszámot pedig nem terveztem igazán, de ötvenig biztos, hogy nem állok meg. Az a helyzet, hogy rengeteg történést kell leírnom, és nem tudom őket kihagyni, mert fontos a magyarázat is, hogy mit miért.
      A hancúrozás témában pedig örülök, hogy bírod az ilyesmit, mert nem véletlenül lett Euphoria a történet neve.;) Elárulom, az angol változatban most írtam szexjelenetet.
      Hamarosan két szereplő is megjelenik. Az egyik csak egy rövid jelenetre, de ő majd nagyon, nagyon, NAGYON fontos lesz később. A másik, nos, én személy szerint kedvelem őt az eredeti változatban, de a sajátomban viszont undorítóan viselkedik. :D
      Imádlak.:D Nem kivételezgetek köztetek, nem erről van szó, egyszerűen csak olyan *vhraaaaaaaah* vagy és baromi jól megértelek téged. Mindig jobbá teszed a napomat. Szóval *pusz* *pusz*.

      Törlés
    2. Jelentkezzek be, de hová? A bloggerbe is be vagyok és Google fiókba is (azt használom ide), de üres a kiválasztható lehetőségek listája.
      Baj nincs (akkora), csak szolgálat, de az mindig :)

      Jaj, ne, ne spoilrerezz, mert végem lesz rögtön.... ahogy belegondolok...
      Örülök, hogy megvidítottalak <3

      Törlés
    3. Teljesen egyértelmű volt, hogy elég sok szexjelenetet terveztem. :D Tizennyolcas a korhatár merengőn is, szóval sejthetted.:D Nem spoiler.:P

      Szívesen beszélgetnék veled máshol/máshogy is.

      Törlés
  4. Fészen szoktam fent lenni. Írj emailt az angelw@mcom.com-ra, és elküldöm az adataimat, vagy emilezhetünk is, nekem tíz percenként jelzi a telóm, hogy van-e email-em.

    VálaszTörlés