2016. június 2., csütörtök

!!!

Sokak láthatták, hogy nem is olyan régen kitettem egy bejegyzést, hogy hamarosan (sajnos akkor megint elkövettem, hogy pontos időpontot adtam, ami hatalmas butaság volt, mert valahogy mindig akkor jönnek össze a dolgok, amikor leülök a Word-dokumentumok elé egy ígért dátummal) friss érkezik. Bár ez EGYELŐRE nem történt meg, a közeljövőben mégiscsak érdemes lesz a blogra látogatni (mert most már azért is frisselni fogok!). Mindazonáltal, most nem ezért teszem közzé ezt a bejegyzést.

Úgy gondolom, hogy mindenképpen szükség van egy felületre - a blogon kívül -, ahol tudnám tartani a kapcsolatot az olvasókkal, új infókat adhatnék a frissekkel kapcsolatban, és sokkal jobban megismerhetnélek titeket (valamint, ha úgy adódik, ti is egymást, és kialakíthatnánk egy remek közösséget). A kérdésem a következő: hozzak létre egy ask.fm fiókot vagy a személyazonosságotok vállalásával - "zárt" beállítással, tehát csak a tagok férhetnének hozzá - egy Facebook csoportot? 
Kommentben várnám a válaszokat, amennyiben vevők vagytok az ötletre. :)

Köszönöm, hogy olvastok, és kitartotok.
XX

3 megjegyzés:

  1. Hello! :)
    Szerintem ez tök jó ötlet :) Én mindenféleképp támogatom! Az ask.fm fiók se rossz ötlet, de szerintem, a zárt Facebook csoport jobb, (legalábbis magamból kiindulva, aki sose nézi az ask.fm fiókját :D).
    Alig várom a következő részt, én mindenféleképpen kitartok! :)
    R

    VálaszTörlés
  2. szia face a jobb ötlet sokan oda mindig felmennek

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Szerintem a zárt csoport a jobb ^^ de regisztrálhatnál egy írói profillal, így nem kellene felvállalnod a személyazonosságod, ha nem szeretnéd :)

    VálaszTörlés